Sterilbox je uređaj za pranje i dezinfekciju kontejnera koji se koriste za interno sakupljanje i transport infektivnog i potencijalno infektivnog otpada.
+

Projektiran da zadovolji potrebe specifične uporabe ističe se svojom funkcionalnošću, te nameće kao optimalno riješenje. Uređaj dezinficira unutrašnje i vanjske površine posuda i kontejnera pomoću UV zraka.

U gornjem dijelu komore, u kojoj se vrši pranje, opremljen je s 5 UV lampi: 3 lampe jačine 22 W postavljene su ispod košare, a 2 lampe jačine 39 W nalaze se bočno od nje. Položaj lampi osigurava jednoličnost UV zračenja u cijelom uređaju, tako da su kontejneri u cjelosti izloženi baktericidnom i dezinfekcijskom djelovanju.

Sterilbox Layout standard PDF brošura

UV lampe počinju s radom na početku ciklusa pranja i automatski se isključuju prije faze ispiranja toplom vodom.

Uređaj sterilbox je opremljen sigurnosnom sklopkom koja sprečava aktivaciju UV lampi sve dok vrata uređaja nisu potpuno zatvorena i koja ih automatski isključuje ako u bilo kojem trenutku dođe do nepravilnosti u radu.

Sustav osigurava siguran rad na način da djelatnik poslužitelj na bilo koji način nije izložen UV zračenju za vrijeme punjenja i pražnjenja uređaja.

Kontaktirajte nas

Gajeta d.o.o.


Črnomerec 63, 10 000 Zagreb

CERTIFIKATI

ISO 14001 ISO 9001

Newsletter

Prijavite se na newsletter listu i primajte novosti u Vaš sandučić.